ICANN Announcements

Read ICANN Announcements to stay informed of the latest policymaking activities, regional events, and more.

ICANN59 Topluluk Webinarı

11 May 2017

In addition to the U.N. six languages, this content is also available in

ICANN 59 | Policy Forum | Johannesburg: 26-29 June 2017 | Join the ICANN59 webinar on Tuesday, 16 May 2017, at 1600 UTC

Johannesburg, Güney Afrika'da düzenlenecek olan ICANN59, ICANN'in ikinci Politika Forumu olacak. Dört günlük bu toplantının odağı politika ve geliştirme çalışmalarının yanı sıra tanıtım aktiviteleri olacak.

ICANN 16 Mayıs 2017 Salı günü UTC saatiyle 16:00'da topluluğa ICANN59 hakkında tam bir güncelleme ve lojistik, konaklama ve seyahat hakkında bilgi sunabilmek amacıyla bilgi içerikli bir webinar düzenleyecek. Johannesburg toplantı takvimine ilişkin bilgiler webinarda paylaşılacak ve ICANN59 toplantı websitesinde yayınlanacak.

Destekleme Kuruluşları ve Danışma Komiteleri (SO/AC'ler) toplantı programını hazırlama konusunda liderlikte bulundu. Hatırlatmak isteriz ki resmi açılış seremonisi ya da kamu forumları olmayacak ancak her akşam düzenlenecek olan ağ oluşturma resepsiyonlarında katılımcılar çalışma oturumları dışında etkileşime geçebilecek. Öğleden önce Destekleme Kuruluşları ve Danışma Komitelerinin bağımsız ve ortak oturumları düzenlenirken öğleden sonra süregelen politika geliştirme çabaları dahil çeşitli konuları içeren topluluklar arası oturumlara yer verilecek.

Bu herkese açık bir aramadır. Webinarın tamamlanmasının hemen ardından sunum ile kayıtlar yayınlanacaktır.

Bu çağrı için kısa bir bilgilendirme zamanı olduğunun farkındayız, çağrıyı mümkün olan en kısa zamanda gerçekleştirmek ve daha sonradan kişilerin kendilerine uygun bir zamanda kaydı dinlemelerini istiyoruz. Sorularınız varsa ancak katılamıyorsanız engagement@icann.org adresine e-posta gönderebilirsiniz. Elimizden geldiğince görüşme esnasında gönderilen soruları yanıtlayacağız ve kaydı ICANN sitesine yüklendikten sonra dinleyebilirsiniz.

Nasıl katılabilirsiniz:

Adobe Connect Linki: https://participate.icann.org/community/
Adobe Connect'te oturum açmanızın ardından açılır pencerede Yalnızca Dinleme ya da telefonunuzu Arama seçeneği çıkacak. Telefon Numaranızı girin (gerekirse Ülke Kodunu değiştirmeyi atlamayın).
Aramaya katıldıktan sonra diğerleri ve sunum yapanları rahatsız etmemek için lütfen telefonunuzu SESSİZE ALIN. Bu işlemi *6'yı tuşlayarak yapabilirsiniz. SESSİZ ÖZELLİĞİNDEN ÇIKMAK için tekrar *6'yı tuşlayın.

Adobe Connect'te oturum açamıyorsanız ve yalnızca telefonla katılabiliyorsanız:
Uluslararası numaraların listesi: https://www.myrcplus.com/cnums.asp?bwebid=8369444&ppc=3535257619&num=1-605-475-5604
Katılımcı Şifresi: 353 525 7619

Sorunuz olması halinde, lütfen meetings@icann.org adresine bir e-posta gönderin.