ICANN Announcements

Read ICANN Announcements to stay informed of the latest policymaking activities, regional events, and more.

TARİHİ NOT ALIN! ICANN58 Öncesi Politika Açık Hava Etkinliği

22 February 2017

In addition to the U.N. six languages, this content is also available in

Pazartesi, 6 Mart 2017
10:00 UTC ve 19:00 UTC

Politika Geliştirme Destek Takımı, 6 Mart 2017'de saat 10:00 UTC ve 19:00 UTC'de yapılacak ICANN58 Öncesi Politika Açık Hava Etkinliğinin iki oturumunu duyurmaktan memnuniyet duymaktadır.

Politika Açık Hava Etkinliği, daha önceki Politika Güncelleme Webinarı üzerinden ilerleyecek ve etkileşimi artıracaktır.

Yeni formatta aşağıdakiler yer alacaktır:

  • Kısaltılmış Süre | 90 dakikalık iki brifing yerine, 60 dakikalık iki oturum
  • İnteraktif Format | Politika Takımı ile soru cevap
  • Hazırlık Materyalleri | ICANN58 Öncesi Politika Raporu ve Genel İsimleri Destekleme Kuruluşu Politika Geliştirme Brifingleri, açık hava etkinliğinden bir hafta önce yayınlanacaktır

Geliştirilen bu yapı, ICANN topluluğuna politika hakkında sorular sorma ve ICANN58'de gerçekleşen gelişme çalışmalarına öneriler sunma fırsatı sağlayacaktır. Politika Takımı kayıt formu ve policyinfo@icann.org adresine yazılan e-postalar ile yönlendirilen soruları kabul etmektedir. Kayıt 27 Şubat 2017 Pazartesi günü başlayacaktır.

Açık hava etkinliği İngilizce dilinde yapılacak ve ses için bir arama konferans köprüsünün kullanılacağı Adobe Connect ile gerçekleştirilecektir. Oturum kayıtlarına buradan ulaşılabilecektir.

Politika Takımı, ICANN58'e hazırlanmak üzere ICANN topluluğuna yardımcı olmak için sabırsızlanmaktadır!