ICANN Announcements

Read ICANN Announcements to stay informed of the latest policymaking activities, regional events, and more.

Yapı Seyahatten Önemli Güncelleme

6 May 2016

In addition to the U.N. six languages, this content is also available in

ICANN Seyahat Sağlayıcı Değişikliği Tamamlandı

31 Mart 2016 tarihinde ICANN, BCD Travel olan seyahat desteği sağlayıcısını FCM Travel Solutions ile değiştirdi. FCM'ye geçiş ile Seyahat Ekibi birinci sınıf müşteri hizmeti sunmaya devam edebilecek.

Neler Yeni?

Küresel topluluğumuza daha iyi hizmet sunabilmek için yeni bir modeli uygulamaya soktuk. FCM size daha fazla dilde ve yerel zaman diliminizde e-posta ya da telefon desteği sunan bölgesel yetkililere sahip. Aşağıdaki özelliklere sahip çevrimiçi seyahat portalının da dahil olduğu yeni seyahat araçlarınız olacak:

  • FCM bölgesel yetkilileri için iletişim bilgisi
  • Seyahat talep linkine 7/24 erişim
  • Seyahat eden profil bilgisinin (örn. sık uçan bilgisi) yönetimi
  • Site için dil seçeneği (çoğu dilde)

Yeni Olmayanlar

ICANN seyahat politikası kılavuzlarında değişiklik yoktur.

Eğitim Webinarları

Seyahat Ekibi topluluk üyelerine yönelik iki eğitim webinarına ev sahipliği yapacak. Eğitimde yeni seyahat portalının nasıl kullanılacağına değinilecek. Size ayrıca önemli FCM iletişim bilgisini de vereceğiz.

Webinarlar 17 Mayıs saat 12:00 UTC ile 18 Mayıs saat 20:00 UTC'de planlandı (ayrıntılara karar verilecek). Tarih yakınlaştıkça topluluk üyeleri ile paylaşılacak olan SO-AC destek ekiplerinin iletişim bilgisini vereceğiz. Bu linkten de gerekli bilgilere ulaşabilirsiniz: https://community.icann.org/display/trvlconstit/Constituency+Travel+Home.

Bizimle İletişime Geçin

Lütfen sorularınız için: constituency-travel@icann.org.